Foto: Epic Games

Er is een mysterieus Fortnite luik verschenen op de map. Het luik werd zowel door spelers als Polygon ontdekt en is op het moment nog ondoordringbaar. Het luik werd ontdekt tijdens de tweede week van Fortnite seizoen 4 en zorgt nu al voor veel ophef.

In de rechterbovenhoek van het I3 vierkant op de map is het luik te vinden. Op het moment lijkt er nog geen manier te zijn om het luik te openen, maar spelers zijn erg benieuwd waar het luik uitkomt. Op het luik zijn ook vreemde tekens te vinden, maar het is op het moment nog onbekend of deze een betekenis hebben.

Epic stil over Fortnite luik

Officieel is er nog niets over het luik aangekondigd door ontwikkelaar Epic Games. Nou deed de ontwikkelaar ook weinig uitspraken over de Fortnite komeet die seizoen 3 wekenlang teisterde. Hierover werd door de spelers ook volop gespeculeerd en dit resulteerde uiteindelijk in een gigantische krater die Fortnite seizoen 4 aftrapte.

Het Fortnite luik lijkt dan ook het nieuwe mysterie in het spel te worden en zal genoeg ruimte voor speculatie bieden. In de komende weken is de kans groot dat Epic Games steeds meer hints en teasers rondom het luik de wereld inbrengt door nieuwe elementen toe te voegen. Dit gebeurde in Fortnite seizoen 3 ook toen de komeet zijn hoogtepunt leek te bereiken. Zo werden de Fortnite Tilted Towers televisies enkele dagen voor de landing van de komeet aangezet met testbeeld.

Thanos in Fortnite

Ook is er een nieuw event live in Fortnite die de slechterik van Avengers Infinity War naar het spel haalt. Spelers kunnen nu als Thanos het spel betreden, maar daarvoor moeten ze wel eerst de Infinity Gauntlet vinden. De "Infinity Gauntlet Limited Time Mashup" mode voor Fortnite Battle Royale is voor een gelimiteerde tijd beschikbaar.