De deelnemers gingen de gevechten aan en legden allemaal hun gameplay vast met de video replay toolkit van Fortnite. Uiteindelijk wist “Revenge,” by Enzait de mooiste video in elkaar te knutselen. In de video laat hij zijn Fortnite-skills zien.

Tijd voor een Fortnite Replay Video!

De verschillende video's werden tijdens Fortnites Replay Royale beoordeeld op de hoe goed het Replay system werd beheerst. Verder moest je zo goed mogelijk de ´toon van Fortnite´ vastleggen. Het laatste criteria om te winnen was zo creatief mogelijk zijn. De makers konden verschillende prijzen winnen, waaronder in-game prijzen als V-Bucks, maar ook ook gadgets als gamingmuizen en - toetsenborden.

Bovenaan de pagina staat de winnende video, Revenge. De tweede prijs viel voor Dancin’ fool LaffenGas’s “Boogie Royale”, wiens video hieronder ook kan worden bekeken.

Je kunt zelf ook video's maken via het replay system. Zo kun je bijvoorbeeld vastleggen hoe jij in actie treed tijdens ondertussen alweer het vierde seizoen van Fortnite. Mogelijk ben je hiermee al van start gegaan en heb je al enkele geheimen ontdekt die dit nieuwe seizoen te bieden heeft. En als je dan een video maakt, oefen eerst eventjes goed, zodat je niet dezelfde faalacties maakt als de mensen uit onze special met grootste Fortnite Fails.