De Harry Potter Hogwarts Mystery download is vrij simpel uit te voeren. Het spel is voor zowel iOS- als Android-gebruikers te downloaden. Dit kun je op eenvoudige wijze doen, maar wij leggen het nog even voor je uit. Laten we beginnen bij iOS-gebruikers.

Je zit op de bank, ziet op je iPhone of iPad allemaal nieuws verschijnen over Harry Potter. Je denkt waarschijnlijk dat je de nieuwe film gemist hebt of iets dergelijks. Dat klopt bijna, want je hebt gemist dat je nu een Harry Potter Hogwarts Mystery download kunt uitvoeren.

Dit wil je natuurlijk gelijk en dus start je de App Store op en zoek je naar Harry Potter: Hogwarts Mystery of klik je op deze link. Je bent er nu bijna en drukt op download, want het spel is gratis. Nadat je je wachtwoord vervolgens hebt ingevuld, kun je wanneer de Harry Potter Hogwarts Mystery download klaar is direct op reis naar Hogwarts.

Voor Android-gebruikers gaat het ongeveer hetzelfde. Je start de app Play Store of Play Games of Google Play en zoekt naar Harry Potter: Hogwarts Mystery of klikt op deze link. Het spel is ook gratis op Android en nadat je op Installeren drukt begint het spel automatisch met downloaden. Wanneer de Harry Potter Hogwarts Mystery download klaar is, kan ook jij de Hogwarts Express.

Harry Potter Hogwarts Mystery download is gratis

Zoals je al hebt kunnen lezen is Harry Potter Hogwarts Mystery helemaal gratis te downloaden. Het spel bevat helaas wel in-game aankoop mogelijkheden. Doe je dit niet, moet je een stuk langer spelen voordat je het spel uit hebt.

Dit komt namelijk door een mate aan Energy die je tijdens het spel nodig hebt om verder te komen in het verhaal. Om je zuurverdiende geld in je zakken te houden, hebben we dan ook Harry Potter Hogwarts Mystery Energy Tips voor je. Volg onze tips en ga sneller door het spel!

Dat de Energy een breekpunt is voor het spel blijkt ook uit onze Harry Potter Hogwarts Mystery review. Hoewel het erg leuk is om een student te zijn om Hogwarts en je bekende personages tegenkomt, heb je toch echt overal energie voor nodig. Daarnaast is de altijd online verplichting ook niet bevorderlijk.