In een blogpost op de officiële blog van BioWare vertelt algemeen directeur Hudson onder andere dat er meer focus zal worden gelegd op de wereld, de karakters en het verhaal in hun aankomende games. De actie role-playing game Anthem is één van die games. Het spel zal in 2019 uit worden gebracht, nadat het aan het begin van dit jaar werd uitgesteld.

Anthem game anders dan alles wat je ooit hebt gespeeld

Hudson heeft hoge verwachtingen voor Anthem, zo is op te maken uit zijn blogpost. Na de teleurstellende resultaten van Mass Effect Andromeda, een game die geplaagd werd met grafische en technische problemen ten tijde van release, wist BioWare volgens Hudson dat het anders moest. Volgens hem wordt Anthem een intense ervaring:

"Anthem wordt anders dan alles wat je ooit hebt gespeeld, maar als we het juist doen, zal heel duidelijk voelen als BioWare."

In het speciale EA event dat voor E3 wordt gehouden zullen we wel het een en ander zien van Anthem. De online multiplayer actie game lijkt in ieder geval hoge ogen te gaan gooien, als we Hudson moeten geloven!