In het eerste kwartaal van 2018 heeft Netflix er wereldwijd 7,4 miljoen abonnees bijgekregen. Dit zorgt ervoor dat de streamingdienst nu een aantal leden heeft van 125 miljoen. Een flinke groei, maar niet de grootste. Zo wist het Amerikaanse bedrijf in de laatste maanden van 2017 het aantal van 8,3 miljoen abonnees bij te schrijven.

Meer content voor Netflix abonnement leden

Met dit nieuwe aantal leden blijft Netflix maar groeien, tegen haar eigen verwachting. Het bedrijf wil deze nieuwe abonnees verwelkomen met nieuwe content, zo heeft de streamingdienst het plan om 6 miljard euro uit te geven aan nieuwe producties.

Daarnaast heeft Netflix in het afgelopen kwartaal de grootste groei ooit gemaakt als het gaat om geld. Zo steeg de omzet met 43% naar 2,9 miljard euro. Dit komt onder andere door de prijsverhoging die het bedrijf invoerde een paar maanden terug.

Mocht je als nieuwe abonnee onderdeel zijn van het groeiende aantal leden, dan hebben wij een paar suggesties voor je die je moet gaan kijken bij de streamingdienst. Zo zijn dit de 10 beste Netflix series om te bingewatchen.