Als we Playfuldroid mogen geloven komt de OnePlus 6 onthulling eraan. Een gelekte foto van een retailer uit China toont de de reveal datum aan. De OnePlus 6 reveal moet volgens de foto op 5 mei plaatsvinden.

OnePlus is zelf ook al druk bezig met het teasen van de OnePlus 6. Zo werd er gisteren getweet over alle speculatie die er ronde de telefoon plaatsvindt. Afgelopen week werd er ook nog een foto geplaatst die de achterzijde van de nieuwe smartphone liet zien.

Sinds OnePlus de tweet plaatste, lijkt het volledige design van de OnePlus 6 ook gelekt te zijn. Een fabrikant van telefoonhoesjes heeft namelijk het design onthuld. De hoesjes zijn dan ook al te bestellen via de site van Mobilefun.

Eerder dit jaar kondigde OnePlus voor de reveal van de OnePlus 6 al de specificaties aan. De telefoon gaat gebruik maken van een Qualcomm Snapdragon 845 en heeft een werkgeheugen van 8GB. Met 256GB aan geheugenopslag zul je ook op dat front goed zitten met de OnePlus 6.

OnePlus 6 reveal wegens uitverkochte 5T

Dat de aankondiging van de OnePlus 6 voor de deur staat wordt alleen maar ondersteund. Gisteren werd namelijk bekendgemaakt dat de OnePlus 5T uitverkocht is in Europa. Niet alleen in Europa is de telefoon uitverkocht, want in de Verenigde Staten is de telefoon ook niet meer verkrijgbaar.

Eerder dit jaar werd er ook al gespeculeerd over een mogelijke OnePlus 6 release. De OnePlus 6 release is al in juni volgens dat gerucht. Bij deze eventuele release is het ook maar zo mogelijk dat er draadloze OnePlus oortjes worden gereleased. Draadloze OnePlus oortjes lijken in de maak te zijn namelijk en ze heten ​​​​​mogelijk​​ OnePlus Bullets Wireless.