Spencer feliciteerde in de tweet naast ontwikkelaar Santa Monica ook het hoofd van Sony's Worldwide Studio's Shuhei Yoshida. Nog maar een paar dagen en dan kunnen PlayStation 4-gebruikers zich weer opgaan maken voor een nieuwe God of War. Afgelopen tijd verschenen er op verschillende game sites recensies over de 20 april uitkomende hack en slash-game. Volgens die diverse reviews zullen liefhebbers van de franchise zoals vanouds weer kunnen gaan genieten van hun favoriete game.

Het is niet de eerste keer dat Spencer mensen van Sony complimenteert. De baas van Xbox liet namelijk in 2014 ook door middel van een tweet weten dat het Japanse bedrijf een "leuke briefing" had. Spencer refereerde namelijk naar de line-up die Sony tijdens haar persconferentie op Gamescom 2014 presenteerde.

God of War release in aantocht

Onze review van God of War wordt de aankomende PlayStation 4-titel onder andere geprezen door zijn audiovisuele, open wereld en verkennings aspecten. God of War krijgt dan ook een toepasselijk cijfer, namelijk een 9.

God of War is vanaf 20 april verkrijgbaar voor de PlayStation 4.