Je kan kiezen uit vijf verschillende divisies: Infantry, Airborne, Armored, Mountain en Expeditionary. Met het eerste DLC pakket, genaamd The Resistance, is daar een divisie bijgekomen. Deze divisie heeft dezelfde naam als het uitbreidingspakket en dat brengt het totaal uiteindelijk op zes divisies.

De aangepaste divisies in de Call of Duty WW2 update

Nu zijn in de update alle zes de divisies aangepast. Zo had je met de divisie Expeditionary bijvoorbeeld Incendiary Shells, dit zijn kogels die met een hoop vuur de lange loop verlaten om zo de tegenstander tegelijkertijd te verbranden. Nu was dit onderdeel van die divisie, maar deze kogels zijn nu standaard onderdeel van de shotgun, ongeacht welke divisie je kiest.

Elke divisie heeft vier specialiteiten en deze zijn dus alle vier veranderd. Voor alle veranderingen aan de divisies kun je naar de blog van Sledgehammer Games gaan of de video hierboven kijken.

Met de update kwam tegelijkertijd ook de tweede DLC uit: The War Machine. In deze nieuwe uitbreiding krijg je de beschikking over drie nieuwe multiplayer maps, een nieuwe Ware Mode-missie en een nieuwe Zombies map.