Nadat de releasedatum officieel is onthuld is er nu een aantal details over de nieuwe Spider-Man game aan het licht gekomen. Zo zal Spider-Man op zowel PlayStation 4 als PlayStation 4 Pro draaien op 30 frames per seconde. Hiernaast heeft ontwikkelaar Insomniac bevestigd dat de Spider-Man game een paar keer groter zal zijn dan Sunset Overdrive (2014). Ook is het mogelijk om met Spider-Man de metro te gebruiken door middel van fast travel.

Spider-Man PS4 details onthullen personages en kostuums

Spider-Man PS4 laat je niet alleen in de huid kruipen van de bekende superheld. Het is namelijk bekendgemaakt dat ook de grote liefde van Peter Parker, Mary Jane Watson, speelbaar zal zijn. Verder zullen er veel verschillende kostuums beschikbaar zijn voor de spinnenman. Het Spider-Punk kostuum is onthuld in de nieuwe trailer die bovenaan de pagina is te zien. Hiernaast is ook bevestigd dat het Spider-Man Noir kostuum aanwezig is in de game.

Het laatste detail wat is onthuld zal veel fans in opluchting achterlaten. Brian Intihar, de creative director van de game, heeft namelijk gezegd dat er absoluut geen microtransacties aanwezig zullen zijn!

Spider-Man slingert op 7 september exclusief naar PlayStation 4.