Een groot succes voor Apple blijft vooralsnog uit. Zo is er volgens vele nog niet echt een serie verkrijgbaar, die de TV-dienst op de kaart zal zetten. Voorlopig zijn de verschillende producties te zien via Apple Music. Maar hardnekkige geruchten wijzen erop dat Apple binnenkort, net als een Netflix of Videoland, met een eigen streamingdienst komt.

Apple lijkt haar stinkende best te doen om dat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Zo beweren geruchten dat Apple maar liefst één miljard dollar budget heeft voor haar TV-divisie. Daarmee moeten heel wat films en series gemaakt kunnen worden.

'Apple TV-dienst krijgt binnenkort meer content'

Volgens The New York Times heeft Apple grootse plannen binnen haar TV-divisie. Zo werken grote namen in de entertainmentindustrie als Steven Spielberg, Bryan Fuller en Damien Chazellae op dit moment voor Apple aan content. De populaire Amerikaanse regisseur en producent Steven Spielberg werkt onder andere aan een vervolg op Amazing Stories, een serie dat origineel uitkwam in 1985. Daarnaast zal Damien Chazellea, de regisseur van La La Land, werken aan een onaangekondige dramaserie.

Wanneer Apple met de vermoedelijke streamingdienst en producties komt, is nog niet bekend. Een Apple Music-abonnement kost 9,99 euro per maand.