Ark Survival Evolved laat de speler ronddwalen op een mysterieus prehistorisch eiland waar genoeg dinosauriërs rondlopen. Het is aan jou om deze gevaarlijke dieren te vermijden, doden of zelfs te temmen zodat je een dinosaurus kunt berijden. Ark Survival Evolved is een Massively Multiplayer Online game met een genoeg actie, avontuur survival en combat voor uren aan speelplezier!

Deze speelplezier zal je binnenkort overal mee naartoe kunnen nemen, want de Nintendo Switch versie komt eraan. Bekijk hieronder de officiële onthulling van de Nintendo Switch versie.

Ark Survival Evolved Switch release komt dit jaar

Jesse Rapczak, de art director van de game, wist het volgende los te laten over de Nintendo Switch ervaring.

"Ik denk dat de Nintendo Switch een perfect platform is voor een game als Ark. Sommige spelers zullen Ark spelen als een soort mobiele game, waarin je even snel een paar minuten wat wilt doen in de game, zoals je dinosaurus verzorgen. De mobiliteit van de Nintendo Switch is perfect voor zulke spelers, want je kunt de game simpelweg overal mee naartoe nemen."

Toch moet vermeld worden dat veel mensen de game online zullen spelen met vrienden. En dan is het maar de vraag of je Switch overal onderweg met internet verbonden is. In ieder geval wordt het dus mogelijk om Ark op te pakken en mee te nemen onderweg! Een exacte releasedatum voor Ark Survival Evolved voor de Switch is nog niet bekend, maar de game zal ergens dit jaar op de Switch lanceren.