The Crew 2 is het vervolg op The Crew die in 2014 voor de huidige generatie consoles verscheen. Net als in het eerste deel zal The Crew 2 ook een open wereld bevatten waarin je kunt reizen door de Verenigde Staten.

De grootste verandering van The Crew 2 is dat je niet alleen de wegen onveilig kunt maken. Ga te land, ter zee en in de lucht door middel van auto's, boten en vliegtuigen. Met een simpele druk op de knop kun je meteen van voertuig wisselen en een compleet andere ervaring beleven. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van The Crew 2.

The Crew 2 release in juni en Motor Edition onthuld

Samen met de aankondiging van de releasedatum kwam ook het nieuws dat er een The Crew 2 beta onderweg is. Een exacte releasedatum voor deze beta is nog niet bekend, maar via deze link is het mogelijk om je voor de beta aan te melden.

Hiernaast is er ook een exclusieve Motor Edition aangekondigd die alleen verkrijgbaar is via de Ubisoft Store. Deze editie geeft je drie dagen eerder toegang tot de game, bevat de season pass, een Amerikaanse nummerplaat, een gave steelbook en nog meer goodies voor de ultieme The Crew 2 ervaring. De Motor Edition is via deze link aan te schaffen voor 109,99 euro.

The Crew 2 is vanaf 29 juni beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.