Epic Games maakte bekend dat de wekelijkse update niet zou plaatsvinden. Het was toen nog onbekend wanneer de update wel uitgebracht zou worden. Nu heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt via Twitter dat de update dus vandaag uitkomt. Vanaf tien uur zijn de servers offline voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One versies van het spel.

Fortnite servers offline tot vanmiddag

De patch notes van de nieuwe update zijn nog niet uit, we weten dus nog niet precies wat er nieuw zal zijn met deze update. Wel is bekend dat de Battle Royale modus een Supply Llama krijgt en Save the World krijgt een nieuwe missie.

Verder zal ook de speciale modus Teams van 20 eindigen en hier waarschijnlijk een nieuwe modus voor in de plaats komen, welke dat is heeft Epic Games nog niet bekendgemaakt. De Teams van 20 modus werd vorige week geïntroduceerd. Spelers kregen de mogelijkheid om in vijf teams van 20 mensen te strijden in de Battle Royale modus.

Wanneer de servers weer online zullen zijn is niet bekend, meestal duurt het drie of vier uur voordat de servers weer online zijn. Dit was bij vorige updates ook het geval.

Update

Volgens Epic Games zijn de servers weer online! Ook zijn de patch notes inmiddels uitgebracht.