Ontwikkelaar Epic Games heeft laten weten inmiddels bekend te zijn met het probleem en probeert zo snel mogelijk een oplossing te bedenken. Mochten mensen te maken krijgen met dit probleem dan kun je de ontwikkelaar contacteren en dan zal het bedrijf het voor je uitzoeken en met een oplossing komen.

Slachtoffer van de Fortnite hackers

Inmiddels is er ook al een verhaal naar buiten gekomen van iemand die ten onrechte een bedrag van 250 dollar moest betalen. Je kunt Fortnite namelijk gratis spelen, maar je kunt er ook voor kiezen om de betaalde Save the World modus te spelen of V-bucks te kopen. Dit is in-game geld waarmee je spullen kunt kopen.

Toen deze persoon bezig was met het spelen van de betaalde Save the World modus, vroeg een vriend aan hem of hij deze modus had gekocht. Dit was alleen niet het geval. Toen hij op zijn e-mail keek zag hij vervolgens dat er ineens betalingen waren gedaan van 149,99 dollar en 99,99 dollar.

Epic Games probeert een permanente oplossing te zoeken om deze hackers tegen te gaan. Naast deze hackers was er nog meer nieuws vandaag over Fortnite, zo is de update naar versie 3.3 uitgesteld.