De nieuwe wapens die naar het spel komen zijn explosieven. Door de afstandsbediening kunnen deze van een afstand tot ontploffing worden gebracht. Wanneer het wapen beschikbaar zal komen, heeft Epic Games niet bekendgemaakt. Waarschijnlijk zal dit bij de wekelijkse update komen.

Explosies op afstand met nieuw Fortnite wapen

Verder is er nog niks bekend over de jetpacks die inmiddels een tijd geleden zijn geteased door Epic Games. De jetpack was destijds in een scherm te zien voor een update met andere items die in seizoen 3 geïntroduceerd zouden worden. Vorige week meldde Eric Williamson, systeem designer, dat de jetpacks zijn uitgesteld wegens problemen die zijn ondervonden tijdens het testen. Wanneer deze wel uit zullen komen, is nog onbekend.

Sinds gisteren kregen gebruikers de mogelijkheid om zich op te geven voor de mobiele versie van Fortnite. Iedereen die zich opgeeft voor de iOS versie via de website van Epic Games krijgt een code. Mensen die zich aanmelden voor de Android versie krijgen op een latere datum hun uitnodigingen.