De lancering van de DLC werd gisteren al gevierd met een nieuwe trailer, waarin we nieuwe beelden van het spel te zien krijgen. In deze uitbreiding pak je namelijk het verhaal weer op met hoofdpersoon Bayek, vier jaar na de gebeurtenissen in het oorspronkelijke verhaal van Assassin's Creed Origins.

Met Bayek dompelen we onszelf onder in de Egyptische mythologie. Zo ga je de strijd aan met mystieke beesten en farao's en ontdek je geheime tombes. Er zijn dus allerlei nieuwe locaties te ontdekken met deze nieuwe installatie in Assassin's Creed.

Meer nieuws in de Assassin's Creed Origins DLC

In de DLC kunnen spelers zeven nieuwe personages ontgrendelen. Daarnaast zijn er ook weer tal van nieuwe outfits en wapens vrij te spelen die allemaal het thema van de Egyptische mythologie met zich meedragen.

Oorspronkelijk zou The Curse of the Pharaohs uitkomen op 6 maart, maar na wat vertraging is het dus een week later geworden. De DLC zit bij de season pass inbegrepen en kost 39,99 euro.

In onze Assassin's Creed Origins review kreeg de game een dikke 9. Onlangs werd er ook nog een nieuwe game modus aan het spel toegevoegd, de Assassin's Creed Origins Discovery Tour. Hiermee konden mensen ongestoord Egypte verkennen.