Fortnite iOS inschrijvingen vandaag gestart

Belangrijk: Op het moment van schrijven is de website van Epic Games down voor onderhoud, waardoor het niet mogelijk is om je aan te melden voor de Fortnite iOS versie. Rond 18:15 vandaag zal de site weer beschikbaar zijn. Tot die tijd geeft de site een 404 error Update: De site van Epic Games is weer beschikbaar.

Via de website van Epic Games kun je jezelf aanmelden voor de iOS-versie van Fortnite. De Fortnite mobile versie werd vorige week aangekondigd en is vanaf vandaag beschikbaar voor eigenaren van een iPhone 6 of nieuwer met iOS 11 of hoger. Na het aanmelden krijg je een code per e-mail toegestuurd, samen met een tweede code die je aan een vriend kan geven.

Fortnite iOS release biedt zelfde content

Android gebruikers kunnen zich ook opgeven op de site van Epic Games, al zullen zij op een latere datum pas hun uitnodigingen krijgen. Epic Games legt uit dat een Android versie beschikbaar zal worden wanneer de servers meer spelers ondersteunen. Wanneer dit precies zal zijn, is nog niet bekend.

Fortnite op iOS zal precies dezelfde content hebben als de versies op consoles en pc. De gameplay, maps, unlockables en zelfs progressie zullen hetzelfde zijn als op de 'grote' versies van de game. Crossplay tussen de verschillende platformen is ook mogelijk, behalve tussen Xbox One en PlayStation 4 omdat Sony er een stokje voor steekt. Android gebruikers kunnen zich ook opgeven op de site van Epic Games, al zullen zij op een latere datum pas hun uitnodigingen krijgen.