Westworld game start vandaag met voorinschrijving

De meest bekeken HBO-serie Westworld komt met een mobile simulatiespel. In de iOS en Android game speel je als een ingehuurde Delos stagiair. De stagiair in kwestie heeft toegang tot de Delos Park Training Simulation. Spelers moeten ervoor zorgen dat ze het perfecte park neerzetten.

Omdat doel te bereiken, moet je alle aspecten van het Westworld park onder de knie krijgen. Zo regel je de verschillende activiteiten in het park, met als hoofddoel de gasten naar de zin te maken.

Westworld game gemaakt in samenwerking met producenten

Om Westworld mobiele versie zo goed mogelijk te laten passen in het verhaal, werkt uitgever WB Games San Francisco nauw samen met de producenten en auteurs van de sciencefiction-serie. Johan Knight, vicepresident van WB Games San Fransisco, laat in een statement weten:

“Het spel biedt smartphone spelers een frisse en leuke manier om deel uit te maken van de boeiende thema's en mysterieuze verhaallijn uit de Westworld serie",

Het simulatiespel wordt ontwikkeld door Behaviour Interactive, bekend van de IP Dead by Daylight. Westworld zal in 2018 worden uitgebracht voor iOS-en Android-apparaten.