Foto: BagoGames

Nintendo heeft recentelijk een update uitgerold voor de Nintendo Switch Parental Controls app op iOS en Android. In de patch notes van de Nintendo Switch Parental Controls app stond het volgende:

"Om gebruik te kunnen maken van sommige features, zal je de Nintendo Switch-versie moeten bijwerken naar 5.0.0 of later"

Nintendo Switch Parental Controls is een app die ouders of verzorgers kunnen gebruiken om bijvoorbeeld de speeltijd van hun kind te kunnen bekijken. Bij een update worden vaak patch notes bijgeleverd. Patch notes geven weer in tekst wat de ontwikkelaar heeft veranderd of verbeterd met de specifieke update.

Wat Nintendo precies van plan is met versie 5.0 is nog niet bekend. Wel weten we sinds vandaag, dat je dus waarschijnlijk niet heel lang meer hoeft te wachten op de update. Houd de officiële Nintendo Switch website in de gaten voor meer informatie over de eventuele update.

Nintendo Switch update bracht eerder nieuwe features

De vorige grote Nintendo Switch update (4.0) kwam met een aantal nieuwe mogelijkheden voor de hybride console. Zo werd het mogelijk gemaakt om gameplay op te nemen van een select aantal games. Check ook onze Nintendo Switch tips om alles uit je Switch te halen.