Het aantal Rainbow Six: Siege spelers blijft nog elke dag groeien, zo hebben zevenentwintig miljoen spelers Rainbow Six: Siege al gespeeld. Een astronomisch getal. Dat is misschien wel de reden waarom de ontwikkelaars niet zitten te wachten op een sequel.

Alexandre Remy, brand director voor Rainbow Six: Siege, laat namelijk weten dat er maar liefst honderd operators aankomen. Dit zal gebeuren binnen de komende tien jaar. Remy laat dit weten tijdens de Rainbow Six Invitational 2018 (waar bij zijn voor verslag, check ons op Instagram!). Een evenement waar de beste Rainbow Six: Siege spelers het tegen elkaar opnemen.

In totaal zijn er nu zesendertig operators waaruit je kunt kiezen. Daarnaast laat Remy weten dat er geen plannen zijn voor een eventueel vervolg.

Nieuwe Rainbow Six: Siege content verkrijgbaar vanaf 6 maart

Tijdens de Rainbow Six Invitational 2018 kwamen we ook meer te weten over "Year 3". Zo weten we nu dat Ubisoft op 6 maart twee nieuwe operators zal toevoegen aan Rainbow Six: Siege. Operation Chimera zo zal de eerste update in "Year 3" heten.

De twee operators, Lion en Fanka zijn allebei aanvallers. Dit is nieuw omdat Ubisoft vroeger altijd één aanvaller en één verdediger toevoegde tijdens het uitbrengen van een nieuwe operatie.

Op 6 maart kun je de nieuwe Operation Chimera vinden in Rainbow Six: Siege. Ook verschijnt er dan een tijdelijk evenement genaamd Outbreak. Lees hier onze preview van Outbreak!