Vorige week werd er ontdekt dat onder andere ontwikkelaar van de populaire franchise The Witcher. CD Projekt Red op de gastenlijst staat voor bedrijven die naar de E3 2018 komt. Veel mensen in de game-industrie suggerenden daardoor dat de Poolse ontwikkelaar met meer Cyberpunk 2077 of ander nieuws naar buiten zal komen tijdens de E3. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn, zo kan CD Projekt Red ook afspraken hebben met zaken partners of andere genodigden tijdens de E3, buiten het publieke oog om.

In januari kwam het Twitteraccount van Cyberpunk 2077 na vier jaar inactief te zijn weer tot leven met een niet zo heel veel zeggende tweet.

Toch liepen de gemoederen hoog op en denken veel mensen dat het niet zo lang meer kan duren totdat er meer nieuws wordt vrijgegeven over Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is niet het enige spel dat CD Projekt Red wil uitbrengen tussen de periode 2018 en 2021. Ze wil namelijk nog een andere AAA RPG uitbrengen ergens binnen die periode. Meer informatie heeft CD Projekt Red er niet over losgelaten.

Cyberpunk 2077 E3 2018 ontwikkelingen

De ontwikkelaar heeft nog niet verteld wat ze precies zal gaan doen op de E3, maar uit ervaring weten we dat naarmate de E3 dichterbij komt er steeds meer nieuws naar buiten zal worden gebracht. CD Projekt Red heeft al wel gezegd dat Cyberpunk 2077 waarschijnlijk uitkomt op de Xbox One, PS4 en PC.

Houd de officiële website in de gaten voor meer Cyberpunk 2077 nieuws!