Begin dit jaar kwam er een video online op het YouTube kanaal van Logan Paul waarin hij een zelfmoordbos in Japan ging verkennen. Met zijn vrienden vond hij hier dus daadwerkelijk een lijk en besloot het lichaam van dichtbij te filmen. Vervolgens heeft hij de video op YouTube geplaatst, met de gruwelijke beelden van het lijk.

Logan Paul YouTube inkomsten tot 600.000 dollar per maand

YouTube meldde toen al dat er maatregelen zouden komen, toen werd ook al gedacht aan het verwijderen van advertenties voor zijn video’s. Nu maakt YouTube bekend dit ook daadwerkelijk te hebben gedaan, wel is het slechts tijdelijk. Volgens socialblade verdiende Logan Paul ongeveer 40,000 tot 600,000 dollar per maand. De tweet met de melding is hieronder te bekijken.

Meteen na het uploaden van de video had iedereen het over de video, de meeste mensen vonden het respectloos van Logan om de video te plaatsen. Ook veel beroemdheden waaronder Aaron Paul, Andrew Reiner en Andrea Russett hadden al snel commentaar op de video.

De YouTube video is inmiddels verwijderd van het kanaal van Logan Paul. Wel is er een herupload van de video bovenaan de pagina te bekijken zonder schokkende beelden. Meer nieuws over YouTube? Er is een nieuwe update uitgebracht voor de YouTube app voor Apple TV.