Voor een gelimiteerde tijd zullen twee legendary Pokémon beschikbaar zijn in Pokémon Go. De Dragon en Flying-type Rayquaza zal tot 16 maart in het spel beschikbaar zijn in Raid Battles, terwijl trainers tot 14 februari de kans hebben om de legendary Pokémon Kyogre te vangen.

Legendary Pokémon Kyogre en Rayquaza nu te vangen

Wilde Pokémon uit de Hoenn regio zullen onze straten tot 13 februari overnemen. Zo zijn onder andere Salamence, Altaria en Metagross te vangen in de game. Om al deze Pokémon te kunnen verzamelen zijn er speciale ‘boxes’ te koop met Raid passen, incubators en Star Pieces.De boxen zullen tot 23 februari in het spel verkrijgbaar zijn. Verder zullen Lure Modules voor zes uur lang geactiveerd blijven, deze actie geldt ook tot 23 februari.

In de toekomst wellicht missies

Onlangs zijn de codes van een nieuwe update voor Pokémon Go onderzocht. Hieruit blijkt dat er waarschijnlijk Quests naar het spel komen. Hieronder vallen uitdagingen, verhalen missies en missies die in delen zijn opgedeeld. Sommige missies bevatten eisen om ze te kunnen spelen, denk hierbij aan een vereist level of een vorige missie die voltooid moet zijn.

De nieuwe Pokémon zullen vanaf vandaag te vangen zijn in Pokémon Go. De mobiele game kwam in 2016 uit, onze Pokémon Go review is hier te lezen.