Game Mania Amsterdam opent concept store

Deze winkel ruilt de schappen in voor LED-schermen en consoles waar iedereen op mag spelen. Zo krijg je dus de mogelijkheid om bepaalde games te testen voordat besluit over te gaan tot koop. Daarnaast kun je op een touchscreen van alles bekijken, zoals de aankomende releases.

Kopen kan ook nog in de Game Mania Amsterdam!

Een concept store waar gamers dus samen kunnen komen en gamen, maar de Game Mania is en blijft een winkel. Je kunt er dus nog steeds langs gaan om een game te kopen. Dit gaat heel makkelijk op de verschillende aanwezige touchscreens, zo kun je zien of de concept store het spel dat je wil op voorraad heeft en dat na betaling gewoon mee naar huis nemen.

De winkel opent haar deuren om 10 uur precies op 10 februari en de eerste honderd bezoekers hebben geluk, die krijgen namelijk een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Maar dit is niet het enige, de eerste honderd klanten krijgen namelijk bij hun aankoop gratis 2000 FIFA FUT Points. En klanten die een Xbox One controller kopen krijgen er vier gratis games bij: Dead Rising 4, Quantum Break, Sunset Overdrive Day 1 Edition en de Halo Master Chief Collection.

Dan is het nog lang niet klaar met de pret, want je kunt bij de opening ook een Nintendo Switch winnen. Als je de laatste twee cijfers van de kluis (de eerste twee zijn al ingevuld) weet te raden dan kun je zomaar één van deze twee Nintendo consoles winnen! Tot slot zijn er ook nog een aantal kortingen en acties, zoals bijvoorbeeld de PS4 Pro van 399 euro voor 349 euro.