Tijdens Rock of Ages 2 moeten spelers hun eigen fort bouwen en die van anderen zien te slopen. Dit wordt gedaan met een grote rollende steen die spelers besturen. De game heeft een chaotische 2 vs 2 multiplayer optie en verbeterde graphics vergeleken met het vorige deel.

Rock of Ages 2 gratis en met korting te kopen

Mocht je de game nou super vet vinden na het spelen, dan kan je het spel in huis halen via Steam met 50 procent korting. Deze korting maakt Rock of Ages 2 7,49 euro.

Verder zijn er nog twee bundels te kopen, een met zowel het eerste als het tweede deel van het spel en een Full House bundel. De laatst genoemde bundel bevat andere games van ontwikkelaar ACE Team zoals Zeno Clash 2 en Abyss Odyssey, deze bundel heeft eigenlijk een waarde van 80 euro. De bundel met beide games is voor 7,58 euro in huis te halen en de Full House bundel voor 16,07 euro.

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder kwam vorig jaar exclusief uit op de PC. De game is een vervolg op de originele Rock of Ages die in 2011 uitkwam voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.