Er is meer informatie over een co-op evenement dat voor een gelimiteerde tijd beschikbaar zal zijn uitgebracht. Tijdens het Outbreak evenement moeten spelers in teams van drie een epidemie zien te stoppen in een stadje in New Mexico. Het lijkt erop dat spelers dan vijanden moeten verslaan die besmet zijn met een (zombie) virus. Tijdens dit evenement zullen er exclusieve headgear, uniforms, wapen skins en charms te verkrijgen zijn.

Rainbow Six Siege Year 3 Season 1 met nieuwe event en nieuwe operators

Tijdens de aankomende Operation Chimera zullen biologische en chemische aanvallen een groot gevaar worden voor operators. Daarom worden er twee nieuwe operators geïntroduceerd. Een van deze gebruikt een drone om het gebied van de map goed in de gaten te houden en de andere gebruikt nanobots. Iedere speler kan profiteren van de vaardigheden van de laatst benoemde operator.

Year 3 Season 1 zal beschikbaar komen via in een update in Rainbow Six Siege voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer deze uitkomt, is nog niet bekend. Recent heeft Ubisoft ook bekendgemaakt een nieuwe structuur te gaan gebruiken voor de Rainbow Six Siege Pro League.

Update

Inmiddels is bekend wanneer Operation Chimera en het Outbreak evenement beginnen. Vanaf 19 februari is Operation Chimera beschikbaar op de Technical Test Server (TTS) en vanaf 5 maart te downloaden op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Het co-op evenement Outbreak is vanaf 20 februari beschikbaar op de TTS en zal vanaf 6 maart tot en met 3 april te spelen zijn op alle platformen.