Het was al een tijd bekend dat Detroit Become Human dit jaar uitkomt en de lente werd daarbij genoemd als periode van release. Toch waren er nog veel twijfels bij spelers of de game daadwerkelijk deze lente al te spelen zou zijn, maar die twijfels zijn door Quantic Dream, dat recentelijk nog onder vuur kwam te liggen wegens de slechte werksfeer aldaar, uit de wereld geholpen middels een Tweet.

Exacte datum Detroit Become Human release nog niet bekend

Alhoewel nu bekend is dat Detroit Become Human officieel deze lente uitkomt, is de precieze dag van release nog niet bekend. Die moet vallen tussen 21 maart en 21 juni, want dat is wanneer de lente valt. Een mededeling daarover wordt binnen niet al te lange tijd verwacht.

In Detroit Become Human staan keuzes centraal. Je kruipt in de huid van Kara, een Android, die te maken krijgt met allerlei menselijke ervaringen. Denk bijvoorbeeld aan een vader die zijn kind voor het oog van Kara mishandelt. Hoe handel je? Dat beslis jij in Detroit Become Human, de game die deze lente exclusief voor de PlayStation 4 uitkomt.