Wegens het groeiende succes van Rainbow Six binnen de wereld van eSports, zal er een nieuwe structuur ontstaan. Deze structuur zal beginnen in juni na een overgangsseizoen te hebben gehad in maart en mei.

Rainbow Six Siege Pro League Season 8 begint in juni

Het achtste seizoen van de Pro League zal dan namelijk beginnen, dit seizoen zal duren tot november 2018. Daarna volgt het negende Pro League seizoen van december 2018 tot maart 2019. Deze twee seizoen zullen beiden gevolgd worden door Season Finals.

Tijdens het achtste seizoen is er tevens een Challenger League evenement genaamd Six Major Paris. Dit evenement wordt in augustus gehouden in Parijs en is het eerste jaarlijkse “Six Major” toernooi. Verder zal er ook de gebruikelijke Six Invitational evenement plaatsvinden in februari. Bij het Six Major Paris evenement is er een prijzenpot van 350.000 dollar en het Six Invitational event heeft een pot van 500.000 euro.

Rainbow Six Siege Pro League

Rainbow Six Siege is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Recent kwam er een vervelende glitch voor in de game, inmiddels is deze verholpen.