De Nike PG2, zoals de nieuwe sneakers gaan heten, zijn vrijwel volledig samengesteld door Paul George en is gemaakt in samenwerking met PlayStation en Nike. Wat op het eerste oog opvalt is het PlayStation logo op één van de flappen. Die geeft, net als het logo van Paul George zelf op de andere schoen, licht.

Er zijn drie instellingen voor de lichtgevende logo's op de flappen. Eéntje waarbij ze uit staan, één waarbij ze enkel licht geven een een modus waarin de iconen knipperen.

PlayStation Nike schoenen hebben iets geheims

Nu is niet het PlayStation logo het enige PlayStation ding van Georges nieuwe schoenen. Op elke hiel zit namelijk een PlayStation Network voucher met daarop een code voor iets. Deze geeft je toegang tot een speciaal PlayStation 4 thema van Paul George. De PlayStation schoenen bevatten overigens nog meer kenmerken van de bekende console, zoals eyelets die de vorm hebben van knoppen op de Dualshock controller en een Nike Zoom Airbag, waardoor de sneakers nog comfortabeler zitten.

Game schoenen zijn overigens niet zeldzaam. Zo speelde enkele jaren geleden een American Football speler op speciale Kirby schoenen en hebben wij zelfs een top 10 game schoenen artikel gemaakt. Daar passen deze nieuwe Nike schoenen zeker bij!

De nieuwe lijn Nike schoenen van Paul George zijn vanaf 10 februari wereldwijd verkrijgbaar. Hoeveel ze gaan kosten is nog niet bekend, evenals de beschikbare maten en of de schoenen voor mannen en/of vrouwen uitkomen.