Oscar winnaar DiCaprio gaat volgens Deadline Hollywood de rol spelen van een verouderde en werkloze acteur. Het wordt de eerste keer sinds de in 2012 uitgekomen 'Django Unchained' dat DiCaprio en Tarantino samenwerken. Verschillende andere acteurs worden ook in verband gebracht met de film. Margot Robbie staat hoog op Tarantino's lijstje om Sharon Tate te spelen, terwijl ook Tom Cruise en Brad Pitt met het project worden betrokken.

Nieuwe Tarantino film over Manson moorden

De opkomende film gaat zich afspelen in Los Angeles tijdens de zomer van 1969. In die tijd werd actrice Sharon Tate vermoord door leden van de Manson Family, die werd geleid door de onlangs overleden Charles Manson. De groep was gedurende die tijd verantwoordelijk voor verschillende aanvallen en moorden. De film gaat worden uitgebracht door Sony. Het bedrijf verkreeg de rechten na een strijd met onder anderen Warner Bros. en Paramount.

Quentin Tarantino heeft onlangs ook aangeven geïnteresseerd te zijn in het regisseren van een nieuwe Star Trek film. De wereldberoemde regisseur heeft natuurlijk al geweldige films op zijn cv staan. Of hij één van deze nieuwe films aan dit lijstje kan toevoegen zal de toekomst uitmaken.