Het is inmiddels meer dan vijf jaar geleden dat de aankomende RPG van The Witcher maker CD Projekt Red werd aangekondigd. De Cyberpunk 2077 twitter was ook al sinds december 2013 niet meer gebruikt. Met deze tweet lijkt het dat het ontwikkelen van de game nog in volle gang is, ondanks de media stilte. De tweet gaf echter niet veel weg, het enige wat namelijk geplaatst is op het social media platform is *beep*.

Cryptische Cyberpunk 2077 twitter

Met deze geheimzinnige tweet is de hype rondom de open-wereld RPG weer voor even terug. Met bijna 40.000 likes binnen 24 uur zijn er klaarblijkelijk nog veel geïnteresseerden in de game van de Poolse studio. Er is nog maar weinig bekend over de Cyberpunk 2077. Wel weten we dat de game uit zal komen op Xbox One, PlayStation 4 en Windows, en een single-player en multiplayer mode bevat.

Niet zo lang geleden gaf CD Projekt Red aan dat er bestanden gestolen waren die informatie bevatten over de game. Verder zijn er geen officiële aankondigen geweest de laatste tijd. Deze tweet heeft wel al veel teweeg gebracht, dus houd de officiële site in de gaten!