Logan Paul zijn YouTube kanaal zal van Google Preferred afgehaald worden. Dit is een lijst met aanbevolen YouTubers die veel abonnees hebben. Adverteerders kunnen vervolgens uitkiezen bij wie zij advertenties willen inzetten.

Naast Google Preferred zijn ook de YouTube Red projecten van Paul stop gezet. Hij zal niet voorkomen in het vierde seizoen van de show Foursome en andere YouTube Red projecten “staan in de wacht”.

Veel commentaar op Logan Paul video

De video die Paul online had gezet toonde zijn ‘avontuur’ in een zelfmoordbos in Japan. Hier heeft hij met enkele vrienden van hem een lijk gevonden. Paul leek het feit dat iemand zichzelf van het leven had genomen niet serieus te nemen. Ook heeft hij het lijk van dichtbij gefilmd en vervolgens op YouTube gezet.

Inmiddels heeft Paul de video verwijderd. Het duurde niet lang voordat veel mensen, waaronder beroemdheden, commentaar gaven op de schokkende video. De doelgroep van Logan Paul zijn kinderen en tieners van ongeveer twaalf tot achttien jaar. Het zal voor Logan Paul nog wel mogelijk zijn om geld te verdienen via YouTube, dit kan door middel van het algemene programma.