Daarmee gaat de CEO van Sony Interactive Entertainment met gestrekt been in op de type games die tegenwoordig uitkomen. Kodera heeft het dan over de zogeheten games-as-a-service modellen. Dit zijn games als PlayerUnknown's Battlegrounds, een spel dat uitkomt en zich blijft updaten voor de komende jaren zodat het leuk blijft.

Interview over PlayStation exclusives

Het account waarop dit getweet werd is inmiddels opgeschort, waardoor het maar de vraag is of het statement te vertrouwen is. Al sluiten de uitspraken op het verwijderde Twitteraccount wel aan op de eerdere verklaringen van Kodera. In een interview zei hij namelijk het volgende:

''Ik ga mijn best doen om het uitstekende werk van Andrew House voort te zetten. En over het probleem van 'games as a service,' maak je daar geen zorgen over. De visie van PlayStation ziet er compleet anders uit.''

De tweets van het wellicht neppe account van de Sony Baas sluiten dus goed aan op zijn eerdere uitspraken. Het is in ieder geval een fijne gedachte dat Sony Interactive Entertainment in de toekomst meer exclusieve pareltjes als The Last of Us wil uitbrengen.