Het is niet de enige Total War game die dit jaar uit zal komen. Eerder gaf studio The Creative Assembly al aan dat de Total War Saga: Thrones of Britannia dit jaar moet verschijnen op de PC. In de herfst van 2018 zal je naast de strijd om de oude Britse provincies ook in de sandalen kunnen stappen van een Chinese opperbevelhebber.

Nieuwe startegiegame van The Creative Assembly Total War Three Kingdoms

Net als eerdere Total War games draait het in Three Kingdoms om het opbouwen, beheren en uitbreiden van jouw rijk in een bepaalde setting. In dit geval kan je ook de normale campaign spelen en als één van drie personages samen met de andere twee een poging doen de huidige macht af te zetten. Maar afzetten is natuurlijk pas de eerste stap!

Een Grand Strategy spel is natuurlijk niet compleet zonder onvoorspelbare tegenstanders, complotten en abrupte machtswisselingen. In Three Kingdoms is wederom niets vooraf zeker en zal je geregeld moeten improviseren om al winnaar uit de bus te komen!

Een precieze releasedatum voor Three Kingdoms is er nog niet, maar voor de studio komt de game deze herfst uit. Mocht je alvast in de 4X strategiegamesfeer willen komen, dan kan je hier Total War: Warhammer 2 kopen. Een game die in onze Warhammer 2 review een dikke 8.5 kreeg en die je zeker flink wat uurtjes bezig zal houden!