Koh Dong Jin, het hoofd van Samsung, heeft bekendgemaakt dat de telefoon vertoond zal worden tijdens het MWC. Koh heeft geen specifieke datum genoemd, maar het evenement is van 26 februari tot 1 maart.

Samsung Galaxy S9 reveal toch niet tijdens CES

Op dit moment is er nog niet veel bekend over de Samsung Galaxy S9. De S9 zou volgens geruchten in twee verschillende versies uitkomen, een normale versie en de Plus versie. Dit heeft de Samsung Galaxy S8 ook.

Naast de modellen zullen de nieuwe telefoons ook erg op hun voorgangers moeten gaan lijken. De namen van de apparaten zullen SM-G960 en SM-G965 gaan heten. Of dit allemaal werkelijk gaat gebeuren, is nog maar de vraag.

Volgens geruchten zou de Samsung Galaxy S9 al tijdens de Consumer Electronic Show in Las Vegas aangekondigd moeten worden, maar dit is niet gebeurd.

Update

Op Twitter heeft Samsung aangekondigd dat de onthulling van de Samsung Galaxy S9 plaats zal vinden op 25 februari. In het bijgevoegde filmpje krijgen we al een klein voorproefje, zo zien we in de vorm van tekst dat de camera wordt vernieuwd.