In totaal krijg je tot vanavond 23:59 uur 30% korting op alle games en packs in de Ubisoft Store met kortingscode UBISOFT2018. Je voert de kortingscode in nadat je een product aan je winkelwagen hebt toegevoegd en kunt direct de korting zien die je zult ontvangen.

De code is helaas niet te combineren met de Club Units actie, er kan maar één code tegelijk worden ingevuld.

Crazy Wednesday korting

Tot 12 uur vanavond is de PC versie van de Ultimate Edition van The Crew in huis te halen met wel 60 procent korting! De gewone (PC) versie van The Crew is met wel 75 procent korting te koop. Deze actie valt tevens te combineren met de UBISOFT2018 code voor een flinke korting.

Ubisoft Store korting op packs

Er zijn er in totaal 15 packs om uit te kiezen die momenteel al 10 procent korting hebben waaronder de Far Cry – Gold Pack, Assassin’s Creed – Gold Pack en Tom Clancy’s Splinter Cell Collection. De packs bevatten onder andere verschillende games om te spelen uit de gekozen game reeks. Kijk in de Ubisoft Store voor een volledige lijst met packs waar de korting voor geldt.

Wil je alles te weten komen over Ubisoft Club Units? In onze specials leggen we alles uit over het betaalmiddel van Ubisoft. We benoemen onder andere wat Ubisoft Club is, hoe je Units kan sparen en wat Ubisoft Club beloningen zijn.