In het DC Universum van de Injustice spellen komen alle bekende en onbekende figuren uit films en stripboeken voorbij. Want wie wil nou niet als Batman The Flash tot een kruipend hoopje verpulveren? Om spelers wat meer variatie te bieden, zijn er eerder al nieuwe personages en packs met nieuwe speelbare helden gekomen en daar komt morgen dus ook de Enchantress bij.

Enchantress vanaf morgen te spelen met nieuwe Injustice 2 update

In onze Injustice 2 review kan je lezen dat de game een prima spel is voor gamers die niet vies zijn van een potje knokken. Dat je jouw favoriete helden kan gebruiken is zeker een pluspunt, maar een minpuntje werd gezet bij het ontbreken van veel vernieuwing. De Enchantress moet ervoor zorgen dat je weer moet anticiperen op welke held jouw tegenstander uitkiest.

Voor gamers die de standaard versie hebben gekocht en nog niet de portemonnee hebben gegrepen voor DLC, kan het personage ook los worden verkregen. Daarvoor zal je nog wel even moeten wachten, want de vrouwelijke magiër komt pas vanaf 16 januari los in de verkoop. Als je de game nog moet halen, dan kan je dat hier doen.