XGN leden maken maandelijks kans op twee bonnen t.w.v. 60 euro

Op XGN kun je punten verdienen door simpelweg actief te zijn. Deze worden XGN Punten genoemd, of kortweg XP. Zo verdien je bijvoorbeeld al XP door het plaatsen van een reactie, stemmen op content, toevoegen van een game aan je wenslijst/collectie, of door een post op het forum. Wil je in een klap een hoop punten binnen sprokelen, dan kun je ook walkthroughs insturen waarmee je maar liefst 100 XP verdient.

Voor meer informatie over het XP-systeem en de punten die je met verschillende activiteiten verdient kun je op onze XP informatie pagina terecht. Om te kijken welke positie je momenteel in de ranglijsten hebt, kun je ons ranglijsten overzicht raadplegen.

Sinds vandaag belonen wij elke maand het actiefste XGN lid en het actiefste nieuwe XGN lid (deze laatste moet in de betreffende maand geregistreerd zijn op XGN), met een bon van maar liefst €60,-, welke hij of zij vrij kan besteden bij gameshop 12Game.Com. Ga dus snel aan de slag en haal die punten binnen. Want voor je het weet ben je aan het einde van de maand 60 euro rijker!

Deze actie is sinds vandaag gestart en loopt vooralsnog voor onbepaalde tijd. Als je mee wilt doen maar nog geen lid bent van XGN, dan kun je hier gratis en snel een account registreren