De livestream is vooral bedoeld om te laten zien hoe het ervoor staat met de ontwikkeling van Beyond Good and Evil 2. Daarnaast kunnen kijkers vragen stellen aan het ontwikkelingsteam over de game. Of sommigen dan ook beantwoord kunnen worden is het tweede.

Dit alles past binnen de filosofie die Michel Ancel, oospronkelijke bedenker van Beyond Good and Evil hanteert. Hij wil zo transparant mogelijk zijn over de game en probeert fans zo veel mogelijk bij het proces te betrekken. De livestream van vanavond is daar een perfect voorbeeld van.

Mogelijk nieuwe beelden tijdens Beyond Good and Evil 2 livestream?

Alhoewel het niet specifiek benoemt is, is het mogelijk dat we in de livestream wat nieuwe beelden zien van de langverwachte game. Het enige wat we gezien hebben is de CGI onthullingstrailer en een vroege versie van de game tijdens een livestream.

De livestream is te bekijken via Twitch. Het is ook te volgen op YouTube en Facebook, maar daar zijn de links nog niet van bekend.

Beyond Good and Evil 2 werd op de afgelopen E3 onthuld. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de game is wel al te pre orderen.