Met het ontslaan van Bryan Singer heeft de productie in Londen even een tijdje stil gelegen, maar nu met een nieuwe regisseur in de gelederen kan het maken van de film gewoon weer verder gaan. De opvolger van Bryan Singer is Dexter Fletcher, die vooral bekend is als acteur, maar ook opkomend is als regisseur.

Ontslagen voor de Bohemian Rhapsody film

Waarom Bryan Singer ontslagen is door Fox voor de film wil het bedrijf niet bekendmaken. Toch vertellen verschillende bronnen dat Singer te vaak niet op kwam dagen op de set, waardoor de uitgever genoodzaakt was een andere regisseur aan te nemen.

Singer is dan ook boos op Fox, volgens de regisseur weigerde de uitgever de filmmaker vrij te geven om één van zijn ouders te helpen met gezondheidsproblemen. Dit heeft Singer een aantal uur na het statement van Fox naar buiten gebracht.

Op 25 december 2018 wordt de film uitgebracht en dan kunnen we voor het eerst als Freddy Mercury aanschouwen. Ondanks dat het maken van de film is vertraagd door het ontslaan van Singer, blijft Fox trouw aan de gegeven releasedatum van eind december.