Van 7 december (03:00 uur) tot 10 januari (10:59 uur) kunnen spelers hun mooiste creaties delen om zo verschillende prijzen te winnen. Elke week maakt het Assassin's Creed Origins ontwikkelingsteam op de officiële site en Twitter een nieuw thema bekend. Deze week is dat wildlife, dus duik de natuur in om de prachtigste kiekjes te maken. Je doet mee aan de wedstrijd door jouw screenshot via de EasyPromos App te delen.

Je doet natuurlijk niet mee voor wat boter en koek. Er zijn namelijk flink wat prijzen te winnen. Met elk thema worden er namelijk vijf winnaars uitgekozen die allemaal de Assassin's Creed Origins season pass krijgen of een shirt als iemand al de season pass heeft. Degene die van die vijf het allermooiste kiekje gemaakt heeft krijgt de eer om zijn foto tentoongesteld te zien worden bij Ubisoft Montreal. Ook wordt zijn foto officieel gedrukt bij Cook & Becker.

Assassin's Creed Origins photo mode is nieuw

De fotowedstrijd is dus een leuke manier om de nieuwe fotomodus onder de aandacht te brengen bij spelers. Zo'n functie zat al in tal van PlayStation 4 exclusieve games als The Last of Us, maar is nu dus voor het eerst aanwezig in een Assassin's Creed game. Met deze tool kun je de ideale screenshot schieten en daar zelfs nog het één en ander mee lopen knutselen.

Wat Assassin's Creed Origins zelf betreft. Die game kwam in oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In de review gaven we het nieuwbakken deel in de franchise een sterke 9.