Dragon's Crown is een game die van alle markten thuis is. Het is namelijk een hack and slash, couch co-op, beat 'em up game die zich afspeelt in een 2D wereld. In die wereld moet jij met een groep helden allerlei fantasierijke beproevingen doorstaan en kerkers verkennen om de speciale Dragon's Crown, de ultieme schat, te vinden.

Daarbij krijg je de controle over zes type personages: de krijger, dwerg, amazone, tovenaar, elf en de heks. Niks nieuws onder die zon dus, want de nieuwigheden zijn vooral op audiovisueel vlak te vinden. Zo ondersteunt Dragon's Crown nu 4K, waardoor de game mooier is dan ooit, en is de soundtrack opnieuw opgenomen met een heus live-orkest. Zo wordt de ervaring wel heel intens.

Nog even wachten op Dragon's Crown remake

Dragon's Crown wordt zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar voor de PlayStation 4. De game kost 50 euro, maar komt pas in 2018 uit. Nog even wachten dus voordat we het koninkrijk Hydeland in kunnen duiken.

Dragon's Crown kwam in een eerder stadium al uit voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Heb je geen zin om nog langer te wachten op de PlayStation 4 release? Dan kun je nog altijd één van die versies kopen.