Gelekt is dus niet helemaal het goede woord voor de afbeelding, iemand van Niantic, of een medewerker van Apple, heeft waarschijnlijk een foutje gemaakt en de afbeelding te vroeg geupload. Het ironische hieraan is, is dat het ook al gebeurde bij het Halloween event van Pokémon GO. Toen werd er ook een afbeelding te vroeg toegevoegd aan de App Store.

Release van Pokemon Go Gen 3

Na het eerder al genoemd foutje bij het Halloween event werden de Pokémon een paar dagen later toegevoegd aan de game. Er wordt dus verwacht dat binnen een paar dagen de derde generatie Pokémon ook te vangen zal zijn voor iedereen op Pokémon Go.

Niantic maakte eerder al bekend dat de legendarische Pokémon Ho-Oh zijn entree maakt in de game. Deze legendary kun je vangen door het spelen van Raid battles bij Gyms. In eerste instantie zou deze legendarische Pokémon te vangen zijn tot 12 december, maar de ontwikkelaars hebben dit verlengd tot 14 december.

De derde generatie Pokémon die binnenkort te vangen zal zijn op Pokémon Go was voor het eerst te vangen op de Game Boy games Ruby en Sapphire. In deze generatie zitten ook de legendarische Pokémon Latios en Latias, die misschien in de nabije toekomst ook hun entree maken in de game.

Update - Gen 3 komt eraan!

Het is nu officieel! Treecko Torchic, Mudkip en nog vele andere Pokémon uit de Hoenn regio zullen later deze week toegevoegd worden aan het spel. Ook zal er een dynamisch weersysteem worden toegevoegd, iets wat impact zal hebben op hoe en welke Pokémon je vangt.

Daarnaast zal er in de volgende weken nog veel meer toffe dingen ontdekt worden volgens het Pokémon Go team. Misschien een nieuwe legendary als Latios of Latias?