De studio heeft de rechten van het laatst uitgegeven boek in handen genomen. Het boek kwam uit in januari 2017 en heeft de titel van bestseller al weten te bemachtigen. Ondanks dat er andere kapers op de loer lagen, heeft de schrijver ervoor gekozen om de rechten weer aan FOX te geven, mede vanwege het gecreëerde succes met The Fault in Our Stars.

Turtles All the Way Down film, het verhaal

Wanneer je het boek niet hebt gelezen heb je natuurlijk geen idee waar het over gaat. Het verhaal richt zich op een 16-jarig meisje op de middelbare school met een obsessieve compulsieve stoornis. Dit meisje probeert een mysterie op te lossen rondom een rijke vluchteling. Samen met haar vriendin proberen ze als beloning een bedrag van 100.000 dollar te krijgen.

Het jaar 2014 was een goed jaar voor FOX, de film The Fault in Our Stars leverde maar liefst 307.2 miljoen dollar op in de box office en werd door iedereen goed ontvangen. FOX koos er ook voor om van het boek Paper Towns een film te maken, deze film scoorde uiteindelijk minder. Met het ophalen van 85.5 miljoen dollar was het een grote teleurstelling.

Het bedrijf hoopt dan ook dat de volgende film het beter zal doen. Wanneer de film uit zal komen is nog niet bekend. John Green zei bij de aankondiging op zijn YouTube pagina namelijk het volgende:

''Ondanks dat ze de rechten hebben, betekent het niet dat er 100% zeker een film komt. Er komt er wellicht een, het is allemaal nog afwachten.''

De video kun je hierboven bekijken.