Operation White Noise is onderdeel van Year 2 Season 4 en is nu beschikbaar. Ook deze Operation brengt weer een nieuwe map met zich mee, namelijk de Mok Myeok Tower map. Deze map speelt zich af in Zuid-Korea en bevat een, zoals de naam al zegt, een toren. Dit angstaanjagend hoge gebouw zal zorgen voor weer veel vette sluip en kruip momenten!

Rainbow Six Siege Operation White Noise - de Operators

Een nieuwe Operation betekent ook nieuwe Operators. Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707thSpecial Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM. Iedereen heeft weer hun eigen speciale vaardigheden en eigen wapens, zo wordt de game dus nog unieker!

De nieuwe Operators zijn voor mensen met een Year 2 Pass nu al beschikbaar, voor mensen zonder de pass komen de Operators op 12 december beschikbaar om te kopen met echt geld of met de in-game valuta.

Daarnaast heeft Rainbowe Six Siege de mijlpaal bereikt van 25 miljoen spelers, dat laat dus zien dat het spel nog heel erg leeft! Daarom heeft Ubisoft ook Year 3 aangekondigd, waarmee weer allerlei nieuwe maps en Operators aan toegevoegd zullen worden.