Dragon Ball Fighter Z komt steeds dichterbij en dit is te merken. Zo worden er steeds meer personages onthuld en is het rooster flink aan het uitbreiden. Recent werden Captain Ginyu, Kid Buu en Gotenks (Super Saiyan 3) aan de game toegevoegd.

De tiener versie van Gohan (Super Saiyan 2) was al aangekondigd voor de game, maar de volwassen Gohan was nergens te vinden. Nu is hier verandering in gebracht, want de volwassen Gohan is speelbaar in Fighter Z. Bekijk hieronder de eerste gameplay beelden.

Nieuw Dragon Ball Fighter Z personage is volwassen Gohan

In de korte trailer zien we een paar snelle combo's die Gohan op zijn tegenstander weet af te vuren. Verder is bekendgemaakt dat Gohan zal beschikken over zijn Super Kamehameha aanval en dat hij met genoeg ki zijn volledige potentie kan gebruiken. Wij mochten ook met de game aan de slag. In onze Dragon Ball Fighter Z preview bespreken we de gevechten en het nieuwe tag team systeem.

Dragon Ball Fighter Z is vanaf 26 januari 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt de game hier alvast pre-orderen!