Nieuwe Star Wars films zorgen voor extra veel olie in de geruchtenmolen, zo zou Denis Villeneuve een open sollicitatie hebben gedaan aan het adres van Disney om de films met een geheel nieuw Star Wars verhaal te regisseren. Misschien dus wel met Daisy Ridley, tegenover BBC zei ze namelijk het volgende:

''Wanneer ik tekende, tekende ik voor drie films omdat ik daar het hele verhaal gewoon zie eindigen. Iedereen vatte dit op alsof ik ik weg wilde van heel Star Wars, maar dat is niet zo. Ik vind dit alles zo geweldig dat ik niet per se wil stoppen met de hele franchise na deze film.''

Star Wars Episode 9 dus niet het einde

Mocht Disney er ook tegenover staan dan zou het dus zomaar kunnen dat we Daisy Ridley in de nieuwste trilogie in een ander uithoek van het sterrenstelsel van Star Wars kunnen zien.

Naast dat de actrice zei dat haar woorden verkeerd begrepen werden, had ze ook lovende woorden over voor JJ Abrams.

''J.J. zet altijd ijzersterke vrouwelijke personages neer in de dingen die hij maakt. Dus het samenwerken was geweldig en het feit dat het ook nog van zo'n grote studio komt zegt ook veel.''

Star Wars: The Last Jedi is de eerstvolgende nieuwe Star Wars film, deze is vanaf 15 december in de bioscoop. In 2018 kunnen we een film over het verhaal van Han Solo verwachten.