Afgelopen augustus kregen we al de eerste dingen te horen over deze 1.8 update voor The Division, maar vandaag wordt de update dan eindelijk gelanceerd! In deze update wordt er allerlei gratis nieuwe dingen toegevoegd waardoor het spel nog uitgebreider, leuker en ook een stukje nieuwer wordt.

The Division 1.8 update, wat is er allemaal nieuw?

De 1.8 update is de grootste update die het spel heeft gehad sinds het uitkomen van de game op 8 maart 2016. De update, ook wel de Resistance update genoemd, hebben al jouw vijanden de koppen bij elkaar gestoken en zijn ze verhuisd naar een gloednieuw gebied: de West Side Pier.

Dit gebied bevat ook een nieuwe basis genaamd Camp Clinton, maar naast een geheel nieuwe plek om te verkennen kunnen spelers nu ook aan de slag met de modus Horde. Hier moeten spelers het opnemen tegen verschillende rondes van allerlei vijanden.

Ook de modus Skirmish is toegevoegd. Hier speel je een wedstrijd van vier tegen vier en het team dat als eerste 20 kills heeft weten te maken heeft gewonnen. Hetzelfde idee als team deathmatch dus.

Naast een aantal nieuwe game modes zullen er ook een paar nieuwe geweren worden toegevoegd aan het spel en de Dark Zone is ook geupdate, met name Undergroud mode is aangepast. Daar zijn nu checkpoints te halen en vijandelijke hunters te vinden.