Foto: Netflix

Voor veel mensen zal deze aankondiging niet als een verrassing komen, Netflix Nederland gaf ons in een tweet namelijk al een grote hint met wat er komen ging: Friends. In onderstaand bericht op Twitter zie je hoe de streamingdienst ons lekker maakte met een foto!

Friends op Netflix, volgen er meer?

De klassieke sitcom die voor het eerst op TV te zien was in 1994 stopte in 2004 met het maken van afleveringen. Alle afleveringen die in die tien jaar zijn gemaakt zullen te zien op Netflix. De serie volgt het leven van zes vrienden tussen de 20 en 30 jaar oud. Onder anderen en spelen de hoofdrol als Rachel en Ross.

De sitcom is vanaf 1 januari te zien op Netflix, dus met een verse oliebol met veel te veel suiker, een heerlijk alcoholisch drankje en een paar flinke knallen op de achtergrond kun je weer genieten van je favoriete serie.

Meer nieuwe series

Netflix is verder elke dag bezig om het aanbod te vergroten en hoopt natuurlijk steeds meer van dit soort grote namen aan te kunnen bieden. Om te kijken wat er allemaal op Netflix komt binnenkort hebben wij een handig overzicht voor je gemaakt!