Een fout, want de God of War release datum hoort nog helemaal niet bekend te zijn. Toch was in de Amerikaanse PlayStation Store tijdelijk 22 maart 2018 te zien als datum van uitkomen. Sony was er als de kippen bij om de fout ongedaan te maken en de datum weer op een voorlopige 31 december 2018 (placeholder) te zetten.

Ondanks dat het maar een aanname is dat 22 maart 2018 een kloppende datum zal zijn, is het wel een realistische. Sony heeft namelijk nog geen grote voorjaarstitel liggen voor de PlayStation 4, los van de remake van Shadow of the Colossus. Ook al is de datum gelekt door de Amerikaanse PlayStation Store, en komen games in Noord-Amerika vaak eerder uit dan in Europa, is het wel het vermelden waard. Zo weten we ook ongeveer rond welke dagen wij de game kunnen verwachten.

Krijgen we meer te horen over God of War release op PSX?

Eind deze week vindt de PlayStation Experience (PSX) plaats in Anaheim. Aangezien Sony de afgelopen jaren vaak de nodige grote onthullingen deed, kan het zomaar zijn dat we opeens een officiële datum van uitkomen hebben voor God of War.

Veel speculatie dus, maar zeker interessant om te vermelden. Mocht de lek namelijk kloppen, dan betekent dat dat we binnen niet al te lange tijd Kratos weer eens onder de knoppen kunnen nemen.